Det begynner å nærme seg nok en 17.mai og hele Norges befolkning strever etter å finne ut av hva de skal ha på seg på Nasjonaldagen. Nok et år velger menn å bruke det samme kjedelige slipset som de brukte i fjor, og om ikke helt det samme, så ser det veldig likt ut.

Akkurat som alt annet, så endrer moten seg med tiden som går, og de siste årene har klassiske ascots klatret opp som den unge motekongens soleklare førstevalg. Det ser både elegant ut, og føles ikke like stivt å trangt ut som det tradisjonelle slipset. Valgene er mange, og det er vanskelig å velge feil. For i motsetning til et slips eller en tversoversløyfe, så ønsker man den harde farge kontrasten et ascot gir til mannen i dressen. De kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre, slik at enhver mann kan finne noe som passer sin personlige stil. Enten det er et subtilt paisleymønster for en elegant touch eller en dristig farge for å skille seg ut fra mengden, gir ascots et spennende alternativ til det tradisjonelle slipset.

Så neste gang du står foran speilet og lurer på hva du skal ha på deg til 17. mai eller en annen spesiell anledning, hvorfor ikke prøve en klassisk ascot? Du vil garantert skille deg ut fra mengden og føle deg både elegant og komfortabel hele dagen. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger og mønstre - ascots gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil og legge til et unikt preg på antrekket ditt.

Cityboii Admin